Rólam

Nem árulok el semmi újat azzal, ha azt mondom hogy Kárpátia rajongó vagyok. Viszont nem szeretnék sok személyes dolgot elárulni magamról, mindenkinek megvan a magánélete. Arra gondoltam, hogy időrendben fogom elmesélni a Kárpátiás életem, mert nem most kezdődött, de 2018-ban teljesedett ki.
   
        -A Kárpátiát már középiskolában is hallgattam, 2005-ben. Egyre többször hallgattam a zenéjüket, mindig vártam az új albumok megjelenését. Miután hozzájutottam, hónapokig el tudtam hallgatni csak azt az albumot.

        -2014-ben kimentem Németországba dolgozni, úgymond szerencsét próbálni. 2016-ban találkoztam azzal, akivel közös jövőt igyekeztem tervezni, ezért eljegyeztem, de sajnos nem jött össze mert 2018 őszén félrelépett, akkor teljesen padlóra kerültem.
Úgy éreztem, nem bírom feldolgozni a menyasszonyom elvesztését.

        -2018 decemberében úgy döntöttem, hogy ha már sokat hallgatom és szeretem a Kárpátiát, elmegyek a koncertjükre. Az volt az első koncertlátogatásom, onnantól kezdve egyre jobban megszerettem őket. A koncert után sokkal jobban éreztem magam, új erőre kaptam, láttam reményt az életben, tovább tudtam lépni. Mondhatom, hogy nagy hatással volt rám az a hangulat, amit ott a koncerten megéltem.

        -2019 elején kértem engedélyt a Zenekartól, hogy az egyik albumukat hanglemezre másoltathassam, mert
imádom a bakelitlemezek hangját és mert találtam egy céget, akik egyedi hanglemezek gyártásával foglalkoznak. A végeredmény úgy gondolom magáért beszél.


        -Sok mindenben segítettek a zenéik, abban is hogy áprilisban a németországi munkával felhagyjak és hazajöjjek dolgozni.

        -Májusban itthon egyéni vállalkozó lettem és sikerült megtalálnom a számításaimat. Mint vállalkozó, rendelkezhettem az adóm 1%-ának sorsáról, amit meg is tettem, az az alapítvány kapta, melynek köszönhető a dokumentumfilm a Kárpátiáról. Nem egy eget rengető összeg az adóm 1%-a de úgy gondolom a szándék a fontos.

        -Rengeteg Kárpátiás ruhákat és tárgyakat vettem ebben az évben, ezek a tárgyak számomra ereklyék, olyanok mint a fenti lemez. Azt nem mondom hogy sosem használom de vigyázok rájuk.
Hogy mi a véleményem a Kárpátiáról, meg hogy miért szeretem Őket, sokan kérdezték már, volt aki azzal jött hogy ha háború lenne, biztos nem állnának oda hogy védjék a hazát, csak azt éneklik. Azért ezt így kijelenteni elég durva, egészen biztos hogy az illető nem ismeri a Zenekar frontemberét. A másik fele meg hogy aki ezt mondta, abból se nézem ki hogy odaállna harcolni a hazáért. De lehet ezt másképp is nézni, tegyük fel hogy nem lesz háború, de attól még voltak hőseink, akikről tisztességgel meg kell emlékezni mert nekik köszönhetjük az életünket. Rengeteg vér folyt ezért az országért, mi tudjuk de az utókornak is kell hagyni valamit ami arra emlékeztet, hogy értünk bizony sokan haltak hősi halált. Ezt a megemlékezést úgy gondolom, a rockzenével lehet a leghatásosabban előadni mert már az István a király rockoperával is bizonyították, hogy a műfaj iránt van érdeklődés. És a Kárpátia a megalakulása óta nem csak a hősökről írt dalokat, hanem azokról is, akik életeket mentenek, tűzoltók, orvosok, ápolók stb. És a zenéjük igaz, szókimondó. Ez az amiért úgy gondolom sokkal többet ér a Kárpátia, mint bármilyen más stílusú zene.

        -Az autóm már 3 éve német rendszámmal használom, de mivel hazajöttem végleg, honosítanom kell. Addig is honosítottam nem hivatalosan :D        -November elején lettem 30 éves, a születésnapi tortámat sem szeretném kihagyni a megosztásból. Természetesen csináltattam, egy különleges tortát szerettem volna erre a különleges alkalomra.       -A mai nappal a koncertvideóim egy része, pontosabban amelyek egyben vannak, átdolgozásra kerülnek a Zenekar kérésére. Az átdolgozásra kiválasztott felvételeket az oldalról levettem és megkezdem azok szétválasztását.
Tegnap két rajongóval félreértésem történt, ezt részben sikerült megbeszélnem.
De még mindig kíváncsian várom annak az adminisztrátornak a jelentkezését, aki januárban négy Kárpátiás nagy csoportból kitiltott és/vagy kitiltatott. Nagyon szeretném tudni ennek okát, mert már január óta érthetetlenül állok a dolog mögött. Ezek a nagy csoportok itt az oldalon nem kerültek említésre, mert miért említsek meg olyan csoportokat, amelyekből igazságtalanul bannoltak...
Tényleg nem kérek sokat, csak a kitiltás okát, mert nem szeretnék a későbbiekben hasonlót elkövetni (mivel nem tudom mi volt a baj, nem is tudok vigyázni arra, hogy máskor ne tegyem).
Ezzel szeretném zárni ezt az ügyet és bízok benne hogy az az admin, aki kitiltott, lesz benne annyi, hogy legalább ír egy e-mailt és megosztja velem ennek okát.